Fastighets söker två ombudsmän

Fastighets söker två ombudsmän till Region Tvärs.

En tjänst i Örebro, en tjänst i Västerås eller Norrköping. Ansökan senast den 29 Januari 2016

Publicerad:

Fastighets söker två ombudsmän till Region Tvärs, en med placering i Örebro, en med placering i Västerås eller Norrköping

Fastighetsanställdas Förbund är ett LO-förbund med 30 000 medlemmar i hela landet.
Förbundet har fem regionala kontor. Region Nord i Sundsvall, Region Ost i Solna, Region Tvärs i Örebro, Region Väst i Göteborg och Region Syd i Eslöv. Förbundskontoret finns i Stockholm. Förbundet organiserar fastighetsskötare, städare och sanerare, anställda inom privata företag, kommunala bostadsföretag, idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och Samhall.

Som ombudsman i Fastighetsanställdas Förbund företräder du förbundets medlemmar i det lokala förhandlingsarbetet. Du är också ett stöd för de förtroendevalda i våra klubbar och avdelningar. Du kommer också att vara regionens samordnare för minst ett verksamhetsområde.

Vi söker dig som har stor erfarenhet av förhandlingsarbete, har goda kunskaper om kollektivavtal och arbetsrättslagstiftningen. Du har lång erfarenhet från fackligt arbete, och förmåga att organisera och driva projekt. Du är serviceinriktad och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Du blir en av fem ombudsmän som arbetar inom Region Tvärs, placeringsort Örebro för den ena tjänsten, placeringsort Västerås eller Norrköping för den andra.

Arbetet innebär resor i regionen men även i andra delar av landet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar
Förbundsordförande: Magnus Pettersson, 08-696 11 63

Facklig kontakt Conny Lundin 011-134141

Ansökan
Mejlas till
rekrytering@fasab6f.se

Vi vill ha din ansökan senast den 29 Januari 2016
Märk din ansökan med "Ombudsman Region Tvärs"

Bli medlem i Fastighets

Uppdaterad: